Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paprikakwekerij Fa. Duijnisveld klaar voor de toekomst

In 2017 bouwde paprikakwekerij Fa. Duijnisveld in De Kwakel een nieuwe kas van 9,2 hectare. Vanuit hun handelshuis en vanuit telersvereniging Best of Four kwam in 2016 de vraag of Fa. Duijnisveld meer Sapporo paprika's kond leveren vanwege de toenemende vraag uit Engeland. In De Kwakel, vlakbij de sinds 2006 bestaande locatie in Nieuwveen, vonden zij een kavel, waar in 2017 het nieuwbouwproject van 9,2 hectare van start ging.

Prijs-kwaliteitverhouding
De neven Ruud en Leo Duijnisveld, eigenaren van Fa. Duijnisveld, kozen ervoor om de water- en elektrotechniek van A tot Z uit te laten voeren door Royal Brinkman. De belangrijkste reden om voor Royal Brinkman te kiezen was voor hen de prijs-kwaliteitverhouding: "De reputatie van de Royal Brinkman installaties was ons bekend en de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft de doorslag gegeven." In onderstaande video vertellen Ruud Duijnisveld en Ben Peters, Technical Account Manager bij Royal Brinkman, meer over dit nieuwbouwproject.



Alles op rolletjes
Ruud vertelt verder dat er ruim de tijd was om de nieuwbouw te verrichten. "We hadden een droge periode vanaf eind april en konden goed starten met alle bouwwerkzaamheden. De plantdatum 22 november werd keurig gehaald. Bij de aanvang van de eerste watergift waren de monteurs van Royal Brinkman erbij om de techniek op te starten. Alles liep op rolletjes en we hebben een goede start gehad."

Klaar voor de toekomst
Ruud kijkt terug op een geslaagde start van de nieuwe kwekerij: "We zijn nu klaar voor de uitdagingen in de toekomst en voldoen aan de hedendaagse wet- en milieuregelgeving én aan de hoge eisen van onze afnemers de Engelse en Japanse supermarkten."

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
www.royalbrinkman.nl
info@royalbrinkman.nl




Fa. Duijnisveld
www.tuinbouwnieuwkoop.nl
info@firmaduijnisveld.nl




Publicatiedatum: