Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 mei, 8.30-16.30 Den Haag:

Extra training 'On the way to PlanetProof'

Op 1 maart 2018 is het nieuwe certificatieschema On the way to PlanetProof (voorheen Milieukeur) gepubliceerd. Dit schema is anders van structuur en ook in de inhoud zijn wijzigingen doorgevoerd. Vanwege de groeiende vraag naar informatie en begeleiding bij de implementatie van 'On the way to PlanetProof' op teeltbedrijven en over het certificatieproces organiseert SMK op 1 mei een extra training voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a.

Training
De trainingen worden gegeven door projectleiders van SMK en een certificatie-instelling. Na de training bent u volledig op de hoogte van het 'On the way to PlanetProof' certificatieschema, de voorbereiding voor de audits en het verloop van de audits zelf.

Datum en locatie
-1 mei 2018 | 08.30-16.30 uur
-SMK, Alexanderveld 7, 2585 DB Den Haag

Kosten
Per deelnemer bedragen de kosten voor de training €350,-; voor elke tweede persoon van hetzelfde bedrijf €250,- (excl. BTW).

Aanmelden training
Aanmelden vóór 23 april, via deze link. De aanmelding is nog vrijblijvend; bij tien aanmeldingen of meer gaat de training door. Wij informeren u over het doorgaan van de training uiterlijk 1 week voorafgaand aan de training.

Voor meer informatie:
SMK
www.smk.nl

Els Lindeboom, projectleider plantaardige agroketens
070 358 63 00
elindeboom@smk.nl

Publicatiedatum: