Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacco Strating aan de slag voor Imagro en Jungle Talks

Hoofdredacteur Jacco Strating van KAS TuinbouwCommunicatie wordt per 1 mei senior communicatieadviseur bij Imagro BV [Nieuwe Perspectieven voor agri food en leefomgeving]. Tevens wordt Jacco het Nederlandse gezicht voor Jungle Talks.

Jacco - onder andere bekend van KAS Magazine, Ranking the Grower, KAS tv en het Tomato Inspiration Event in Berlijn – start bij Imagro als senior adviseur tuinbouw. Jacco werkt vanuit het World Horti Centre in Naaldwijk en zal van daaruit Imagro en Jungle Talks vertegenwoordigen.

Groeistrategie
Imagro heeft haar wortels in Noord Limburg en is vanuit Ottersum met een 40-tal adviseurs bijna 25 jaar actief in de agri, horti en foodwereld. Imagro staat naar eigen zeggen voor nieuwe perspectieven in een snel veranderende wereld. Kansen zien en inspelen op trends en ontwikkelingen. Ondernemers begeleiden bij hun groeistrategie.
 
Jungle Talks, gevestigd in Costa Rica, is vooral bekend van haar tuinbouw webinars maar ook (onder de werknamen Ideavelop en NethWork) van de organisatie van handelsmissies, de opzet van Joint Ventures in Latijns Amerika en de organisatie van managerstrainingen.

Voor meer informatie:
Imagro
www.imagro.nl
info@imagro.nl

Roger Engelberts
roger@imagro.nl

Jungle Talks
www.jungletalks.com

Ed Smit
ed@jungletalks.com
Publicatiedatum: