Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand Taks Handling Systems officieel geopend

Tholen - Afgelopen vrijdag vond de officiële opening plaats van het nieuwe pand van Taks Handling Systems. Aan de Munnikenheiweg in Etten-Leur was alles spic en span gemaakt. De hal was in stijl aangekleed met aandacht voor decorum. Bloemstukken, catering en sprekers; aan alles was gedacht. Op het podium prijkten de eerste én de laatste technische vinding van Taks Handling Systems. De eerste kistenlader, onder leiding van Cor Taks, staat 30 jaar later in schril contrast met de moderne robot. De technische ontwikkelingen denderen door.



Arie Meeuwisse nam een aantal jaren geleden het stokje van Cor over. In die tijd heeft het bedrijf allesbehalve stil gestaan. De oplossingen voor de verpakkingshallen van Taks gaan de wereld over, dankzij het voltallige personeelsbestand. Arie noemde zichzelf slechts de dirigent. Hij bedankte het personeel voor hun inzet en motivatie.

Verandering
Richard van Hooydonk sprak als trendwatcher en futurist over de techniek van de toekomst. "Verandering is de enige constante factor" is de samenvatting van zijn verhaal. En dat geldt voor alle sectoren: van auto's tot glastuinbouw en van huishoudens tot geïmplanteerde chips in het lichaam.



Tijdens het event werden cheques uitgereikt aan twee goede doelen. Zowel KiKa als Tools to Work ontvingen een bedrag van ieder 3.000,-. Dit bedrag was gedoneerd door de gasten van deze middag en Taks Handling Systems.

Bekijk hier de fotoreportage.

Voor meer informatie:
Taks Handling Systems
www.taks.nl
info@taks.nl