Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AMHPAC Summit nu open voor aanmeldingen

"Tijdens deze editie van de AMHPAC Summit zal de huidige stand van de tuinbouwsector worden geanalyseerd, inclusief de risico's en mogelijkheden. De internationale zakelijke omgeving zal worden besproken en we willen van de gelegenheid gebruik maken om de relaties tussen de deelnemende besluitvormers te versterken," zegt Alfredo Diaz, CEO van AMHPAC.

Dit evenement is meer dan een beurs en conferenties. "Het evenement begint op 22 augustus met de registratie, gevolgd door een algemene vergadering. Telers, eigenaren van bedrijven en vertegenwoordigers van toeleveranciers van producten en diensten komen samen om beslissingen te nemen over de toekomst van de tuinbouwsector. 's Avonds zal er een welkomstreceptie worden georganiseerd op het strand van Cancún."



Op 23 augustus vindt de 5e 5k-wedstrijd en de vlaggenwedstrijd (Race of the Flags) plaats. Na de officiële opening kan men gedurende twee dagen aan verschillende activiteiten deelnemen: "Conferenties, een vakbeurs met meer dan 50 stands, zakentafels met bankiers, vergaderingen met deskundigen op het gebied van dumping en de handelsmissie die helpt vergaderingen met evenement deelname te coördineren. Op de 23e organiseren we een feestelijk netwerkdiner met sectorleden."

Het evenement vindt plaats tussen 22 en 24 augustus 2018 in Cancún, Quintana Roo, in Mexico. "Het evenement is bedoeld voor binnen- en buitenlandse leiders in de tuinbouwsector, telers, overheidsambtenaren, toeleveranciers, onderzoekers en adviseurs in de sector. We hopen dat iedereen deze data noteert en zal genieten van alle activiteiten die we organiseren."

Meer informatie en aanmelding:
Luciano Trapero
AMHPAC
T: +52 (667)715 5830 y 715 9868 Ext. 104
WhatsApp: (667) 212 9928
Publicatiedatum: