Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding Canadese NatureFresh Farms met ruim 12 hectare in Leamington

John Ketler, General Manager bij NatureFresh Farms, heeft de nieuwste uitbreiding aangekondigd van het bedrijf in Leamington, Ontario. NatureFresh Farms begint deze zomer aan de bouw van een nieuwe kas van ruim 12 hectare. In 2019 hoopt het Canadese bedrijf, met behulp van belichting, te beginnen met de jaarronde lokale teelt van diverse tomatenrassen. 



Met deze nieuwe kas zal NatureFresh Farms in 2019 hun aanwezigheid in het tomatensegment verder vergroten. Er zullen onder andere snoeptomaten, trostomaten en vleestomaten worden geteeld.



NatureFresh Farms breidde in 2015 hun kasproductie al uit in de Verenigde Staten met de bouw van een vestiging van ruim 18 hectare in Delta, Ohio. Ook hier worden snoeptomaten, trostomaten en vleestomaten geteeld, met hogedruk natriumlampen voor de jaarronde levering van in Ohio geteelde tomaten. De nieuwe kas in Leamington, Ontario zal ook met groeilampen en dezelfde moderne kweektechnologieën als in Ohio worden uitgerust.



Matt Quiring, Executive Retail Sales Accounts Manager bij NatureFresh Farms, is erg optimistisch over de uitbreiding: "Het eerste complete teeltseizoen in onze kas in Ohio is tot nu toe zeer succesvol geweest, dus verwachten we in onze nieuwe kas in Leamington vergelijkbaar succes, omdat we daar dezelfde technologie gaan toepassen. We zouden in onze nieuwe Canadese kas een hogere productie, meer efficiëntie in het teeltproces en consequent hoogwaardige producten moeten zien."



Wanneer de bouw is voltooid zal NatureFresh Farms een totaal areaal hebben van ruim 36 hectare aan kastomaten.

Voor meer informatie:
NatureFresh Farms
www.naturefresh.ca
Publicatiedatum: