Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand voor Stolze Aalsmeer

Stolze Aalsmeer gaat verhuizen. De afgelopen maanden is er flink verbouwd in het nieuwe bedrijfspand en, ondanks dat het nog niet helemaal klaar is, is het bedrijf nu al erg blij met het resultaat.

"We hebben op de begane grond een kantoorruimte gecreëerd van 40 m². Het oude kantoor, dat gebruikt zal gaan worden als kantine, is opgeknapt en er is een nieuwe keuken in geplaatst. De oude kantine is ook opgeknapt en aangepast en zal worden gebruikt als vergaderruimte. Daarnaast is er een verdiepingsvloer van ruim 100 m² met eigen trapopgang in gekomen en zijn er in het magazijn diverse nieuwe stellingen geplaatst."



"Het nieuwe bedrijfspand sluit aan bij de kwaliteit en uitstraling die wij na willen streven en biedt volop mogelijkheden voor de toekomst. Het pand is gelegen recht tegenover het oude bedrijfspand, maar met 300 m² is het ruim twee keer zo groot. Ons postbusadres en telefoonnummer blijven gelijk, alleen het bezoekadres wijzigt."

De nieuwe adresgegevens zijn:
Stolze Aalsmeer B.V.
Witteweg 40
1431 GZ Aalsmeer

"Op dit moment zijn we druk bezig met de inrichting en verhuizing. Vanaf dinsdag 3 april willen we volledig operationeel zijn vanuit ons nieuwe bedrijfspand. Vindt u het leuk om een kijkje te komen nemen? Kom gerust een keer langs, u bent van harte welkom!"

Voor meer informatie:
Stolze Aalsmeer B.V.
+31 297 749 749
info@stolze.nl
www.stolze.nl

Publicatiedatum: