Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 april 2018

Tomatenteler organiseert 4e jaarlijkse 5 km run

Lipman Family Farms organiseert op zaterdag 21 april 2018 zijn 4e jaarlijkse 5km run voor rugzakken. Dit jaar worden de 5 km run en het Junior Fun Run format uitgebreid met een 1 mijl loop.

Door middel van sponsoring en inschrijfgeld zamelt het jaarlijkse evenement geld in voor de aankoop van meer dan 1.500 rugzakken gevuld met schoolbenodigdheden voor studenten in de Immokalee regio. De rugzakken worden uitgedeeld tijdens het Backpack Giveaway evenement van de Lipman Family Farm, dat elk jaar in augustus wordt gehouden, dat ervoor zorgt dat lokale kinderen al hun schoolspullen op orde hebben.



"Dit gemeenschapsevenement stimuleert een gezonde levensstijl en zorgt ervoor dat gezinnen in de buitenlucht aan een leuke, gezonde activiteit deel kunnen nemen", aldus Jaime Weisinger, Community Relations Director voor Lipman Family Farms. "En dit jaar, met de toevoeging van een wandeling van 1 mijl, kunnen personen van elke leeftijd en gezondheid meedoen. Het evenement haalt elk jaar meer dan $ 25.000 op en het blijft groeien. Het is zo leuk voor iedereen bij Lipman om te zien dat iedereen uit de gemeenschap elk jaar samenkomt om de kinderen in de regio te helpen. We zijn ontzettend blij met al het enthousiasme rond ons evenement. "

De race vindt plaats in het Gary Bates Stadion van Immokalee High School. Inschrijven kan vanaf 6:30 uur. De race zelf begint om 8:00 uur. Inschrijven is $ 20 voor studenten, $ 30 voor algemene inschrijving voor het evenement en $ 35 voor de dag van het evenement. Een kortingstarief van $ 25 wordt aan groepen aangeboden. De Junior Fun Run is gratis. Pre-evenementregistratie kan via lipmanfamilyfarms.com. Elke registrant krijgt een exclusief race t-shirt. Alle fitnessniveaus zijn welkom! Een evenement waar het hele gezin van kan genieten!

Contact:
Jaime Weisinger
Lipman Family Farms
Tel: 239-657-4421