Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
dankzij toediening van bacteriën

"Goede wortelvorming door uitgescheiden plantgroeihormonen"

In februari zijn de producten Hansebac en Hansespor toegelaten voor de biologische teelt en toegevoegd aan de Dutch Input list die online te vinden is. Deze twee producten zijn onmisbaar in het Fytopro-systeem van Biopol Natural.

Hansebac is een product wat bestaat uit o.a. de uiterst werkzame stam Bacillus subtilis en andere nuttige bacteriën, die plantgroeihormonen uitscheiden en zorgen voor een goede wortelvorming. De verschillende Trichoderma-soorten (nuttige schimmels) in het product Hansebac zorgen voor een krachtige en vitale wortelgroei door met ruimte en voedsel te concurreren met schadelijke schimmels.



Hansespor is een microbiële bodemhulpstof die bestaat uit o.a. trichoderma-soorten, nuttige bacteriën en endomycorrhizaschimmels. Glomus intaradices is een belangrijke en snel groeiende endomycorrhizaschimmel die zich hecht aan de wortels. Dit zorgt voor een verbeterde opname van water en voedingstoffen, resulterend in een vitaler wortelgestel met zichtbaar effect op plantweerbaarheid en verhoogde productie van de plant.

Marije Hollaar, Biopol: "In de opmars van het 'Weerbaar Telen' zijn de producten van Fytopro uitermate geschikt. Het is een totaalsysteem van producten en kennis, waarin de producten elkaar onderling versterken, wat zich uit in een optimale balans van het groeimedium, de juiste verhouding van lucht en water én verhoogde biologische activiteit. Hierdoor wordt de plant minder vatbaar voor ziekten en plagen en kan de plant reageren op verstoringen door schade."

Voor meer informatie:
Biopol Natural
www.biopol.nl
info@biopol.nl
0187-493422