Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Theo Kleijweg, TK-Topboiler

“Wij zien het als een grote uitdaging om aan alle aanvragen en verzoeken te voldoen”

Tholen - Het gloednieuwe World Horti Centre (WHC) in Naaldwijk wordt verwarmd door een ketel van TK-Topboiler. Theo: "Het is een mooi referentieadres voor onze ketel. Wij kunnen zo aan alle (inter)nationale bezoekers van het WHC laten zien dat onze ketel in het ketelhuis is geïnstalleerd." Theo is met deze plaatsing vereerd.



Praktisch alle ketels van TK-Topboiler gaan naar het buitenland. Theo: "Wij hebben alle benodigde certificaten die onze klanten nodig hebben om te importeren en te plaatsen, o.a. voor Rusland (GOST), Verenigde Staten (ASME), Canada (CRN) en China (CSEI). Wij zien het als een grote uitdaging om aan alle aanvragen en verzoeken te voldoen".

Met onze ketel wordt het hele WHC-gebouw verwarmd. De ketel heeft een capaciteit van 1.745 kW. De ketel is gebouwd door HKB Venlo (Member of the Viessmann Group) en is geïnstalleerd door Verkade Klimaat uit Wateringen. De ketel draait nu volop. Zodra het WHC op aardwarmte wordt aangesloten, zal de ketel vooral draaien voor de productie van CO2, omdat CO2 altijd nodig is voor de kassen die onderdeel uitmaken van het WHC.

Voor meer informatie:
TK-Topboiler B.V.
Theo Kleijweg
The Netherlands
Tel +(31)(0)15 212 5547
GPS +(31)(0)6 229 228 62
info@tk-topboiler.nl
www.tk-topboiler.nl