Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hands-on mentaliteit bevalt John Meijer goed bij Bom Group

Nog geen jaar werkt John Meijer bij Bom Group. Medio 2017 kwam er een vacature voorbij voor een commercieel manager bij "een kassenbouwbedrijf in de glastuinbouw". Bij deze verantwoordelijke functie hoorde ook aansluiting bij het Management Team binnen Bom. John is geen onbekende in de tuinbouw. Hij werkte immers al bij een kassenbouwer. Bij Bom kon hij een stap in zijn carrière zetten, dat gaf de doorslag. Bovendien sloot het ook prachtig aan op zijn Curriculum Vitae.



Mike Vermeij is algemeen directeur bij Bom en de heren kenden elkaar goed vanuit hun vorige werkgever. John: "Wij hebben een goede zakelijke klik. Wij voelen elkaar goed aan. Dat vertrouwen is belangrijk om deze functie goed uit te kunnen voeren en om Bom Group verder te laten bloeien en groeien!"

Minder personeel
Bom Group is qua personeelsbezetting kleiner dan zijn vorige werkgever. Dat vraagt om een nog grotere hands-on mentaliteit (waar de tuinbouw al om bekend staat). Er wordt veel initiatief gevraagd, maar er wordt ook meer ruimte voor initiatief gegeven. John: "Dat bevalt mij wel. Ik kan hier goed mijn ideeën kwijt. Bovendien valt me echt op dat enerzijds het reeds bestaande management betrokken is en blijft en anderzijds het "nieuwe" management de ruimte geeft voor nieuwe ideeën. Dat is geweldig, toch? We leren wederzijds veel van elkaar en komen samen tot nieuwe inzichten en oplossingen en vullen elkaar goed aan en dat komt het bedrijf ten goede!"

Positivisme
Het zijn goede tijden voor de kassenbouwers. Er is alle reden tot positivisme. Ook bij Bom zijn ze zich daar natuurlijk bewust van. Aan de andere kant zijn ze niet vergeten dat het ook wel eens een minder florerend was. John: "De directie is daar goed van doordrongen. Dat bewustzijn resulteert in een down-to-earth mentaliteit. We zijn nu vooral bezig om het hele proces nog efficiënter te laten verlopen, zodat de omzet door kan groeien. We zien groei eigenlijk los van personeelsgroei. Dat hoeft zeker niet hand-in-hand te gaan. Op dit moment werken er 43 mensen en dat aantal mag naar 50 om naar een optimaal proces te gaan."

Er is bij Bom Group ruimte voor werkvoorbereiders, calculatoren en magazijnmedewerkers. De huidige vacatures zijn te vinden op: www.bomgroup.nl/welkom/bom-group/vacatures/ Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Rob Grootscholten (r.grootscholten@bomgroup.nl).
 
Voor meer informatie:
Bom Group
John Meijer
Kulkweg 60
3151 XE Hoek van Holland
Nederland
Telefoon:+31(0)174 629 441
j.meijer@bomgroup.nl
www.bomgroup.nl
 
Publicatiedatum: