Focus op brix bij Datterino tomaten
Op dit moment brengt het bedrijf vier rassen op de markt, maar de datterino is de tomaat waar de focus op ligt.
Nadat de ontwikkeling van de tomatenplanten maandenlang zorgvuldig is gevolgd, zullen degene met de beste organoleptische kenmerken, zoals smaak, brix, kleur, glans en houdbaarheid in de bewaring, overleven.
Net als de andere groenten van La Perla del Sud zijn ook de datterino tomaten geënt op een voet die bestand is tegen ongedierte. De verschillende onderstammen worden vaak getest en vergeleken zodat kan worden gekozen voor de beste combinatie.
De tomaten worden direct na de oogst handmatig verpakt. "Het soort verpakking is afhankelijk van de behoefte van de klant, maar al onze verpakkingen zijn gericht op lange houdbaarheid", zo meldt het bedrijf.
Contatti:
La Perla del Sud
di Giombattista Campoccia
via IV Novembre 5/g
97019 Vittoria (RG)
Cell.: 335 7465062
Email: info@laperladelsud.it
Web: www.laperladelsud.it