Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitreiking prijsvraag Vakantiebeurs in 'tuinbouwjungle’ Westland

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht organiseerden KLM, Bezoek Westland en Edventure een prijsvraag waar zo'n 100 mensen aan deelnamen. De prijzen werden afgelopen zaterdag op tropische locatie uitgereikt bij Ter Laak Orchids en Fachjan. De winnaar van de hoofdprijs, Mario van de Luijtgaarden, won een volledige verzorgde rondreis voor twee personen naar Costa Rica, inclusief directe vlucht Amsterdam-San Jose via KLM en een Mitsubishi PHEV plug-in hybride als huurauto. De tweede prijs, een arrangement in het Westland, werd gewonnen door Anouschka van Wieren en Leonie van de Rakt.


Foto: v.l.n.r. Anouschka van Wieren, Wilfred van Luyk (Bezoek Westland), Leonie v.d. Rakt, Ed Smit (Edventure), Mario v.d. Luijtgaarden, Aad Verduin (Bezoek Westland).

Evaluatie
Behalve de prijsuitreiking werd er ook uitgebreid geƫvalueerd over de eerste cross-over tussen tuinbouw en toerisme op de Vakantiebeurs en de deelname van 8 tuinbouwbedrijven. Volgend jaar zal er nog meer geprobeerd worden om een echte jungle te creƫren, bijvoorbeeld ook door het gebruik van verneveling. Zulke plannen zullen de komende weken in meer detail worden besproken tussen Edventure, de organisatie van de Vakantiebeurs en de deelnemende tuinbouwbedrijven.

Meer informatie:
Edventure Travel
www.edventure-reizen.nl
info@edventure-reizen.nl
Tel.: +506 22730981

 
Publicatiedatum: