Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco Vijverberg over veegmachine Stefix 135

"Het lijkt wel of ze hier al jaren op hebben zitten wachten"

De Nederlander Marco Vijverberg is geen onbekende in de Franse tuinbouw. Hij is de contactpersoon voor de verkoop van onder andere Stefix 135 van Steenks Services. Stefix 135 is er een veegmachine die wordt gebruikt om zowel binnen- als buitenterreinen stofvrij te maken. De bestuurder zit bovenop de veegmachine. "Deze machine heeft een grote capaciteit en kan veel vierkante meters vuil- en stofvrij maken. Aangezien Stefix 135 niet enkel het grove vuil opveegt, maar gelijktijdig het fijne stof opzuigt, behoort neerdalend stof voorgoed tot het verleden," vertelt Marco.
 

Marco Vijverberg en Wouter Steenks

Oplossing

Marco is al acht jaar dealer voor de teeltvloeren van ErfGoed in Frankrijk. Klanten van ErfGoed kwamen steeds vaker met de vraag naar hem toe om een oplossing om het vloerdoek schoon te kunnen maken. Met deze vraag in het achterhoofd stapte ErfGoed naar Steenks Services. De veegmachine Stefix 135 van Steenks Services is zo aangepast dat er over de ErfGoedVloer gereden kan worden, zonder dat er schade ontstaat aan het doek. "De luchtbanden van deze machine rijden niet in het zelfde spoor en daarmee wordt spoorvorming voorkomen. Ook de veegborstels zijn aangepast. De hardheid van de borstels beschadigen het doek niet."





Onder de indruk
Sinds een jaar is de Stefix 135 beschikbaar op de Franse markt. En het gaat goed. Marco:"De eerste klant heb ik een video laten zien van een Stefix in de praktijk. Hij was zo onder de indruk, dat hij meteen een machine besteld heeft." Afgelopen jaar sprak Marco op FNPHP, een groot congres voor perkgoed- en potplantenkwekers. Daar heeft Marco ook diezelfde video kunnen laten zien. Marco:"De telers in de zaal waren onder de indruk van de prestaties van deze machine. Het lijkt wel of ze hier al jaren op hebben zitten wachten. Ik kreeg direct verzoeken om langs te komen en de machine op hun bedrijf te demonstreren."

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T: +31(0) 174 510 266 (algemeen)
E: info@steenks-service.nl
www.steenks-services.nl

Marco Vijverberg
E atoutservices@neuf.fr
T + 33 612 455 116
 
Publicatiedatum: