Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dirk kleurt een beetje groen

Lage prijzen en 100% versgarantie bij Dirk

Net als de Lidl slogan laat voortaan Dirk weten de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan te bieden. De AGF afdeling staat vanaf heden in de spotlights en dat laten ze de komende tijd weten. Dirk heeft haar uitingen groen gemaakt en geeft daarmee een nieuw signaal af. Klanten krijgen op de AGF-afdeling 3 garanties: 100% vers, niet goed, geld terug en de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Directeur Marcel Huizing: "Dirk staat bekend om zijn lage prijzen, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. De komende tijd staat onze AGF afdeling in de spotlight, want deze afdeling is een goed voorbeeld hiervan."

Het felrode gaat er een beetje af bij Dirk. De AGF-afdeling is voorzien van nieuwe groene signing, welke ook op de website en social media te vinden is. In de winkel is de groente & fruitspecialist herkenbaar aan een groene polo. Hij of zij borgt de kwaliteit van de producten en staat klaar voor vragen. De groenten- en fruitspecialist controleert minimaal 3x per dag de kwaliteit van al onze groenten en fruit. Wanneer een product niet aan de kwaliteit voldoet, krijgt de klant het product gratis.
Naast de 3 garanties heeft Dirk ook een primeur met bananen. Vanaf deze week worden duurzaam geteelde Del Monte bananen verkocht.






Publicatiedatum: