Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elk jaar naar de GreenTech

Tholen - Vanaf nu hoef je niet meer twee jaar te wachten op de GreenTech. De beursorganisatie heeft bekend gemaakt de frequentie omhoog te gooien en voortaan elk jaar een internationale tuinbouwbeurs te organiseren in Amsterdam. De GreenTech Summit zal voortaan de dag voorafgaand aan het evenement plaatsvinden. 

Podium bieden aan wereldtop
"Nederland is de hotspot als het gaat om de hightech tuinbouwtechniek. De Nederlandse toeleveranciers zijn de absolute wereldtop. Die bedrijven willen we jaarlijks een podium bieden om hun nieuwste technieken en ontwikkelingen te delen. Op de beurs kunnen ze telers en investeerders van over de hele wereld ontmoeten die zich allen richten op het duurzaam produceren van voedsel." 

450 standhouders 
De aanmeldingen voor de editie van 2018 lopen flink door. De beurs wordt van 12-14 juni gehouden en Mariska verwacht meer dan 450 standhouders. "Met daaronder natuurlijk 's werelds toonaangevende bedrijven." Qua bezoekersaantallen zet ze in op minimaal 11.000. "Uit meer dan 115 verschillende landen." 

Ook voor 2019 is de eerste stand al vergeven. Aanstaande maandag zet kassenbouwer Dalsem de handtekening onder het contract. Al van het begin af aan hoopten zij op een jaarlijkse beurs en nu het zover is, zorgen ze ervoor snel een prominente plek te reserveren. 

Bloemen en bio
De eerste editie van de GreenTech werd in 2014 georganiseerd. De beurs volgde op het verdwijnen van de Horti Fair, die tot 2013 in de RAI werd gehouden. Op de GreenTech staan onderwerpen als water, energie, gewas en arbeid centraal en de organisatie richt zich op glastuinbouw- en vertical farm ondernemers, toeleveranciers, post harvest machineleveranciers. 

De beurs wordt gelijktijdig met de Flower Trials gehouden en dit jaar voor het eerst ook gecombineerd met de TOFF (The Organic Farmers Fair), speciaal gericht op de biologische voedselproducent. De beurs wordt vooraf gegaan door de GreenTech Summit, een eendaags congres over de tuinbouw van de toekomst. 


Voor meer informatie:
GreenTech