Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shakti Cocos gaat verder als onafhankelijk bedrijf

Vanaf 1 januari 2018 is Shakti Cocos niet langer een onderdeel van MeeGaa Substrates, maar gaat het bedrijf onafhankelijk verder. Jack van Batenburg: "Shakti Cocos zal de leverancier van Cocos Products aan MeeGaa blijven voor de productie van hun mixen in Nederland."


Jack Batenburg & Peter Zethof
 
Het Shakti Cocos team bestaat uit Jack van Batenburg, Peter Zethof, Carla Scholtes en Monika Vallen. "Ons kantoor staat in Nederland, maar we zullen leveren aan klanten van over de hele wereld. Dit is de ervaring die we de laatste jaren opgebouwd hebben en we kijken ernaar uit om deze markten uit te breiden." 

"Met onze eigen fabrieken in India en Sri Lanka, de jaren ervaring die we hebben opgedaan en ons uitstekende team zijn we volledig gefocust op de productie en levering van onze kokosvezel producten. Met Shakti Cocos willen we de grootste worden in kokosproducten die direct uit India en Sri Lanka geleverd worden." 


 

Voor meer informatie:
Shakti Cocos B.V.
Honderdland 251
2676 LV Maasdijk
Nederland
 

Publicatiedatum: