Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green-Tek opent nieuwe vestiging in Baldwin, Georgia

Green-Tek, een leverancier van kasdekken en benodigdheden voor kwekerijen en tuinbouw, kondigde gisteren de opening aan van een nieuwe vestiging in Baldwin, Georgia, om de markten in het zuidoosten van de VS te kunnen bedienen. 

Vanuit de nieuwe vestiging van ruim 3700 m2 zullen dezelfde producten en diensten worden aangeboden als het filiaal met dezelfde grootte in Dinuba, Californië, en het hoofdkantoor in Janesville, Wisconsin (ruim 9000 m2): schermen, dekzeilen, polycarbonaatplaten, kasfolie, kasventilatoren en wateraangedreven kunstmestverstuivers.

Volgens Green-Tek voorzitter Paul Jacobson "is de regio Cornelia/Baldwin uniek gepositioneerd om schermdoeken te maken en we kijken ernaar uit om hierin in rol te spelen in de gemeenschap. Dit gebied ontwikkelt zich snel en we zien de centrale locatie in het zuidoosten als een groot voordeel."

De verkoop vanuit de nieuwe vestiging zal geleid worden door de bekende en ervaren tuinbouwverkoper Chuck Hearn: "Mijn klanten hebben dringend behoefte aan de dienstverlening waar Green-Tek om bekend staat." Dianne en Dean Davis zullen, met hun jarenlange fabricage van schermnetten en –doeken voor een ander bedrijf, de leiding hebben over de lokale productie. 

Voor meer informatie:
Green-Tek
800 747 6440
info@green-tek.com
Publicatiedatum: