Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag bij Siciliaanse Vvibes

Een aantal dagen geleden hield het Siciliaanse Vvibes een open dag. Tijdens deze dag werden de nieuwe structuur en nieuwe rassen gepresenteerd aan meer dan 400 ondernemers, producenten, technici en handelaren uit midden- en zuidoost-Sicilië



Een van de nieuwe rassen die tijdens het evenement werd gepresenteerd was een kerstomatensoort. Deze heeft de naam Valentino F1 en heeft ontelbare voordelige eigenschappen die gunstig zijn voor zowel teelt als verkoop.



Vvibes is de laatste jaren bezig met voortdurend onderzoek dat zich met name richt op Siciliaanse gebieden en de variëteiten die daar worden geteeld. De resultaten en voorstellen voor nieuwe rassen worden enthousiast ontvangen.



Vvibes heeft ook de interspecifieke onderstam met de naam Selvaggio F1. Deze rustieke variëteit heeft het vermogen om te herstellen na winterse omstandigheden waardoor deze geliefd is bij veel landbouwers.

Contact
Vvibes Srl

Sede legale:
Via Magenta, 432
97019 Vittoria - Italië
Tel.: +39 389 4430170
Email: info@vvibes.it
Web: www.vvibes.it
Publicatiedatum: