Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lightshine Cleaning verhuist naar Monster

Tholen - Per 1 februari 2018 gaat LightShine Cleaning verhuizen. Het Westlandse bedrijf dat onder andere onderhoud levert aan tuinbouwbelichting en -reflectoren trekt de deur van het oude pand (400 m2) in Kwintsheul achter zich dicht en betrekt een groter pand (1000 m2) aan de Vlotlaan in Monster.


Met de nieuwe bedrijfslocatie gaat Lightshine er 600 m2 op vooruit.

Lightshine Cleaning houdt zich bezig met een veelvoud aan activiteiten. Naast het onderhoud en schoonmaak van van belichting en afvalbakjes van bijvoorbeeld tomaten- en komkommertelers, worden er ook winkelwagens van supermarktketens onderhouden. In 2017 werden de afvalbakken van de NS-treinen opgefrist.



Vorig jaar ging het bedrijf ook in Brussel aan de slag. Eind 2017 kregen de bagagekarren van de luchthaven van Brussel voor het eerst een schoonmaakbeurt. Dit zal vier keer per jaar gedaan worden. Bij de opdracht hoort dat alle luchthaventrolleys gerepareerd worden als deze defect zijn. Schiphol volgt in 2018.


Lightshine geeft de luchthaventrolleys van de Brusselse luchthaven vier keer per jaar een opfrisbeurt.



Door de verhuizing naar Monster is meer ruimte om materialen op te slaan. Ook biedt het groeimogelijkheden. "We kunnen nu aan de slag met gebruikte armaturen." Lightshine koopt de lichtbakken op om ze na een opknapbeurt weer te verkopen. "In de oude situatie konden we daar niets mee doen omdat we er geen ruimte voor hadden." vertelt directeur Marcel van den Bogert.

Het familiebedrijf werd in 2009 opgericht. Inmiddels wapperen er meer handen. In de zomer zijn er 15 mensen aan het werk, in de wintermaanden is er werk voor 5 man.
Zijn er nog meer plannen? "We zijn bezig met biomachines. Die worden in 2018 gebouwd."

Voor meer informatie:
Lightshine Cleaning BV
Bovendijk 18
2295 RZ Kwintsheul
T: +31 (0)174-271493
E: marcel@lightshine.nl
I: www.lightshine.nl