Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
statement De Ruiter

Windhoos beschadigt ook nieuwe Tomato Experience Center

Tijdens de storm op 3 januari jongstleden zijn er in Bleiswijk diverse kassen beschadigd. Ook het gloednieuwe De Ruiter Experience Center werd getroffen. Besloten is daarom de officiĆ«le opening uit te stellen. 

Op 3 januari jl. werd het team van De Ruiter geconfronteerd met een zeer ongewone storm. Een sterke lokale wervelwind heeft verschillende kassen in Bleiswijk beschadigd en liet ook verschillende ruiten van het nieuwe De Ruiter Experience Center sneuvelen. "Vanwege het veiligheidsglas dat voor de bouw is gebruikt, is de schade tot een minimum beperkt gebleven", laat het bedrijf weten. "Maar na het zorgvuldig afwegen van de schade en de benodigde tijd om alle glasdeeltjes uit de kas te verwijderen, hebben we besloten om de opening van het De Ruiter Experience Center van 1 februari uit te stellen naar een nieuwe datum." 

Flink balen natuurlijk, want het Tomato Experience Center was klaar voor een feestelijke opening op 1 februari. "Wij betreuren dat we de opening, waar veel mensen hard aan hebben gewerkt, moeten uitstellen. Maar we willen er zeker van zijn dat we onze gasten, klanten en alle genodigden de best mogelijke ervaring kunnen bieden bij het bezoeken van ons moderne demokas. Rekening houdend met onze veiligheidsnormen zijn we tot de conclusie gekomen dat het verplaatsen van de opening de beste optie is." 

Inmiddels zijn de meeste reparaties uitgevoerd. Ook het verzamelen van data, een belangrijk doel van De Ruiter Experience Center, kan gewoon doorgaan. "Ons team werkt dag en nacht om ervoor te zorgen dat alles weer snel klaar is. Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en wij zullen zo snel mogelijk een nieuwe openingsdatum met u communiceren."

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon.
Publicatiedatum: