Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Light4Food versterkt Priva partnernetwerk indoor growing

Als gevolg van de sterke stijging van het aantal activiteiten in het indoor growing segment hebben Light4Food en Priva besloten het Priva Partnership aan te gaan. Het brede netwerk en de sterke klantenkring van Light4Food in de zaadveredeling en de voedselproductie maken Light4Food tot een sterke samenwerkingspartner voor Priva. Rene van Haeff, Managing Director Light4Food en Jaco de Vries, manager Sales Horticulture bezegelden afgelopen week de samenwerking door het tekenen van het partnercontract.

Light4Food is een nieuwe partner van Priva die zich volledig richt op indoor growing oplossingen binnen en buiten Europa. Zij biedt het complete pakket aan oplossingen: van technische engineering tot en met de montage. Ook zijn zij actief op het gebied van plantkundig onderzoek tot en met het begeleiden van de teelt in de indoor growing faciliteiten. Het bedrijf realiseerde afgelopen jaren grote projecten, waaronder mobiele klimaatkamers voor de zaadveredeling en indoor growing testfaciliteiten voor groententelers.

Inmiddels heeft Light4Food een klantenkring opgebouwd met vooruitstrevende marktleiders in de zaadveredeling en de voedselproductie. Hierdoor is de technologie en kennis aanwezig van het zaadje tot en met het eindproduct. "De combinatie tussen techniek en plantkundig onderzoek maakt dat Light4Food de klant optimaal kan bedienen van advies en het juiste gebruik van haar producten." Priva vindt in Light4Food een geschikte partner om deze markt nationaal en internationaal te versterken.


Jaco de Vries, manager Sales Horticulture en Rene van Haeff, Managing Director Light4Food bezegelden afgelopen week de samenwerking door het tekenen van het partnercontract.

Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer in de tuinbouw en de utiliteitsbouw. Het bedrijf beschikt over kennis van zowel irrigatie- en belichtingsstrategieën in de tuinbouw als over het creëren van een optimaal binnenklimaat in een gebouw met HVAC-regelingen. "De combinatie van kennis van deze uiteenlopende sectoren is cruciaal en waardevol voor het telen van allerlei gewassen in een indoor growing omgeving." In samenwerking met haar partners past Priva hardware- en softwareoplossingen toe in bijvoorbeeld kweekcontainers, loodsen, city farms en dakkassen. Bij deze oplossingen kijkt Priva naar water, klimaat en teelt, maar ook naar de benodigde arbeid en beheer. "Deze kennis samen met de kennis en kunde van Light4Food vormt een zeer sterke combinatie om indoor growing projecten op een hoger niveau te brengen."

Voor meer informatie:
Priva
Zijlweg 3
2678 LC De Lier
Nederland
T: +31 (0)174 522 600
F: +31 (0)174 522 700
contact.priva@priva.nl
www.priva.nl

Light4Food
Expeditiestraat 11
5961 PX Horst
+31 77 207 0008
info@light4food.com
www.light4food.com
Publicatiedatum: