Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Watersilo’s uit Nederland gaan de wereld rond

Tholen - Watersilo's … Vanuit het Brabantse Achtmaal heeft Hendic het er druk mee. Nicolle Peetoom van Hendic weet daar alles van. De ene na de andere vrachtwagen wordt er geladen. Voor de export overzee is de vraag naar Short Panel Watertanks vooral groot. Bij deze silo's worden platen gebruikt van 2,26 meter. Deze zijn kleiner en dus handzamer tijdens het vervoer. Ze kunnen makkelijk in de containers vervoerd worden. De export van Hendic groeit en bloeit wereldwijd. De silo's gaan overigens ook met de Nederlandse installateurs mee naar buitenlandse projecten.



Nicolle:"De senzimir verzinking van 450 gram / m2 wordt gewaardeerd door onze klanten. Deze verzinking is sterker tegen invloeden van buitenaf. Telers hoeven niet zo snel bang te zijn voor roest, waardoor silo's zwakker worden. Natuurlijk worden silo's gekeurd, maar je zit echt niet te wachten op een snelle vervanging van de platen".



De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Hendic. Er zitten grote projecten aan te komen. De intense samenwerking met De Lange Plastics werpt zijn vruchten af. Nicolle: "Ons meest verkochte voering is DelafleX. Een folie van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het is bestand tegen hoog mechanische belasting en de welbekende klapperschade. Bovendien is DelafleX geschikt voor zowel schoon als vuil water. Wij geven 15 jaar aflopende garantie op DelafleX"
 
Voor meer informatie:
Hendic
Nicolle Peetoom of Bas van der Elst
Goirkesstraat 1a
4885KS Achtmaal
Nederland
T:+31(0)76-5976665
info@hendic.nl
www.hendic.nl