Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poolse technologie vindt zijn plaats in wereldwijde tuinbouwmarkt

Nederland wordt gezien als een belangrijke leverancier van tuinbouwautomatisering maar bedrijven in andere landen introduceren ook in een snel tempo innovatieve technologie. Een goed voorbeeld is het Poolse Maryniaczyk. Sinds de oprichting eind 2013 door Mateusz Maryniaczyk is het bedrijf druk bezig geweest met het innoveren en ontwerpen van op maat gemaakte kassenlogistiek. Met succes: Hun producten worden nu over de hele wereld gebruikt.

Mateusz Maryniaczyk

Maryniaczyk is een nieuw bedrijf dat kasoplossingen begon te ontwikkelen nadat hiervoor een lokale vraag was opgemerkt. In Polen is er een grote tuinbouwsector die de afgelopen jaren de noodzakelijke innovatie en verbeteringen heeft gezien. Het bedrijf begon met de levering van handkarren en tomatenhaken maar daarna introduceerde Maryniaczyk de eerste Poolse geautomatiseerde spuitwagen. Doordat ze ook lokale service en ondersteuning kunnen bieden, werd Maryniaczyk al snel een belangrijke speler op de Poolse tuinbouwmarkt.



Het bedrijf bleef meer apparaten introduceren zoals hydraulische schaarhoogwerkers, oogstwagens en sproeiers, naast de gewassenhaken die veel in de glastuinbouw worden gebruikt. Verkoopvertegenwoordiger Karol Korzeniewski over hun succes: "Onze producten zijn gericht op specifieke situaties en problemen en kunnen, indien nodig, worden aangepast aan de behoeften van de klant." Het bedrijf besteedt veel aandacht aan kwaliteit en het implementeren van de nieuwste technologieƫn en oplossingen. Tegelijkertijd proberen ze hun prijzen laag te houden, waarbij de lagere prijs geen lagere kwaliteit betekent.

Hun aanpak doet het volgens Korzeniewski ook goed in andere landen: "Onze oplossingen worden tegenwoordig ook wereldwijd verkocht, vooral naar tuinbouwmarkten die adaptieve technologie vereisen zoals Nieuw-Zeeland, Australiƫ en vele andere landen. En we willen onze internationale distributie en diensten nog verder uitbreiden."

De spuitrobots, werkplatformen en schaarhoogwerkers van Maryniaczyk zijn gebaseerd op robuuste, duurzame technologie. "Onze systemen zijn op zo'n eenvoudige manier ontworpen dat ze niet gevoelig zijn voor defecten. Indien er problemen optreden, zijn er lokaal reserveonderdelen beschikbaar en kan de apparatuur eenvoudig worden gerepareerd. Verder bieden we 24/7 telefonische dienstverlening aan onze klanten."


Voor meer informatie:
Maryniaczyk
Karol Korzeniewski
Publicatiedatum: