Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
450 exposanten uit 14 landen presenteren zich op de beurs in Karlsruhe

Opnieuw record aan exposanten voor expoSE & expoDirekt

Beursduo expoSE & expoDirekt zal dit jaar haar recordresultaat van 2016 (434 exposanten) overtreffen: 450 exposanten uit 14 landen zullen op 22 en 23 november 2017 hun innovatieve producten en dienstverleningen in het beursgebouw van Karlsruhe presenteren. De tweeëntwintigste editie van expoSE, Europa's belangrijkste beurs voor de asperge- en bessenproductie en de zevende editie van expoDirekt, Duitslands grootste vakbeurs op het gebied van direct marketing van landbouwproducten, beslaan samen meer dan 25.000 vierkante meter.

"Het recordaantal exposanten hebben we vooral te danken aan de goede ontwikkeling van expoDirekt. Met 104 exposanten heeft de vakbeurs voor het eerst meer dan 100 exposanten. Hieraan is te zien dat direct marketingsstrategieën en creatieve ideeën voor de realisering hiervan nog altijd een belangrijk onderwerp zijn binnen de branche", zegt Simon Schumacher, bestuurswoordvoerder van het 'Verband Süddeutscher Spargel- und Erdbeeranbauer' (VSSE) en organisator van het beursduo.

Op expoDirekt wordt bijvoorbeeld voor het eerst het online-verkoopplatform Lemilo gepresenteerd. Verder presenteert Tosin David Services een scholingspakket voor verkoopmedewerkers in de direct marketing. Als noviteiten zijn onder meer het product- en navigatiesysteem FruitOne van Gerd Thom en de handzame verpakkingen voor kleine hoeveelheden van SoFruPak te zien.

Innovatieve oplossingen voor de uitdagingen binnen de asperge- en bessenproductie en de direct marketing
De noviteiten die de beste kansen hebben op succes op de markt en die de gebruikers grote voordelen bieden, worden op 22 november om 10 uur op het forum in hal 2 met de 'Best of 2017' – expoSE- en expoDirekt-innovatieprijs bekroond.
In het kader van het direct marketingforum zullen op donderdag 23 november om 13 uur in hal 2 ook de winnaars van de onderscheiding 'boerderijwinkel van het jaar' gepresenteerd worden.

Vakkennis van professionals voor professionals
Vakbijeenkomsten zoals de negenentwintigste aspergedag, het bessensymposium en het direct marketingforum verschaffen actuele informatie over de asperge- en bessenproductie en de direct marketing van landbouwproducten. Zo behandelt de negenentwintigste aspergedag onderwerpen als grondhulpstoffen voor de aspergeteelt, het vergelijken van grondanalyses en bemestingssystemen en de voordelen van aangepaste bemesting (woensdag 22 november, 13 uur, Konferenz Center, zaal 4/5). Tijdens het bessensymposium worden er tips gegeven ter optimalisatie van de teelt bij aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen (donderdag 23 november, 11:30 uur, Konferenz Center, zaal 4/5).

Verdere informatie:
www.expo-se.de
Publicatiedatum: