Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Mister Grodan’ neemt afscheid

Na ruim 33 jaar neemt Kees afscheid van Grodan. Kees Struijk, in de wandelgangen vaak aangeduid als 'Mister Grodan', gaat van zijn welverdiende pensioen genieten.



Kees kwam in 1984 in dienst bij Grodan. Op dat moment was zijn focusgebied vooral Nederland. De Nederlandse markt werd mede met Kees ontwikkeld, dealers werden voorzien van de gewenste informatie en klanten en vertegenwoordigers konden altijd bij hem terecht. Naarmate de jaren vorderde spreidde Kees zijn vleugels meer en meer uit voor Grodan en werd zijn werkterrein steeds internationaler. Maar waar hij ook was in de internationale tuinbouwwereld, hij viel altijd terug op de basis. De producten en diensten van Grodan moesten een resultaat opleveren voor de tuinder! Wellicht is dat wel één van de succesfactoren van Kees, dat hij daar altijd het voortouw in nam.

Deze gedachte droeg hij uit binnen Grodan, maar ook buiten het bedrijf. Velen kennen Kees als de 'linking pin' van Grodan en konden altijd op hem terugvallen. Niet voor niets werd hij dan ook vaak 'Mister Grodan' genoemd. Daarbij deed hij dit altijd op een prettige, integere en professionele manier.

Maar aan alle goede zaken komt een einde. Dit einde luidt ook een nieuw begin in. Kees gaat met zijn familie een volgende fase in. Alle medewerkers van Grodan en vele vakgenoten uit de internationale tuinbouwwereld wensen hem een fantastische tijd toe, en vertrouwen erop dat hij met trots kan terugkijken op een mooie carrière bij Grodan en in de tuinbouw. Kees: BEDANKT!

Voor nadere info:
info@grodan.nl

Publicatiedatum: