Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mucci Farms wint ondernemingsprijs in Leamington

De Kamer van Koophandel van Leamington heeft de hoogste eer toegekend aan Mucci Farms in de categorie Industrial/Manufacturing Excellence als onderdeel van de 23e editie van de jaarlijkse Business Excellence Awards. Deze werd gehouden in de Leamington Portuguese Club op 11 oktober 2017. De prijs is gesponsord door de Windsor Essex Economic Development Corporation.


Stephen MacKenzie, CEO van de Windsor Essex Economic Development Corporation; Bert Mucci, CEO, Mucci Farms; Gianni Mucci, Vice President of Operations, Mucci Farms; Joe Spano, Vice President of Sales & Marketing, Mucci Farms.

In 2016 won Mucci Farms een Business Excellence Award voor de training en ontwikkeling van hun personeel. Bert Mucci, CEO van Mucci Farms: "We zijn erg blij dat de Kamer van Koophandel ons voor een tweede jaar op rij erkent. Om in twee verschillende categorieën te winnen, is erg fijn omdat het ons zegt dat we het op meerdere gebieden goed doen. Het investeren in een gedreven team en het hebben van een innovatieve geest zijn twee aandachtsgebieden die we als hoekstenen van ons bedrijf zien."

De dit jaar ontvangen prijs erkent toewijding aan productontwikkeling en kwaliteit, uitbreiding van het marktaandeel, zorg voor het milieu, progressief personeelsbeleid en vaardigheidsontwikkeling. De aandacht voor Mucci Farms voor hun arbeidskrachten en innovatie is onverminderd, ook in het kader van een recente uitbreiding van hun aardbeienkwekerij en investering in robotica en technologie voor hun complete areaal van meer dan 80 hectare.



Contactgegevens:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel: 519-326-8881
Publicatiedatum: