Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Diverzio sluit het jaar duurzaam en gezond af

'Visie, verhalen vertellen en verbinden'. Dat waren volgens dagvoorzitter Willem Lageweg in zijn samenvatting de drie kernbegrippen van de grote conferentie Duurzaam Gezond aan Tafel, die op 5 september in Wijchen werd gehouden. Die drie begrippen leidden dan samen weer tot een vierde 'v': vrolijkheid. Alle betrokkenen kunnen terugkijken op een uitermate geslaagde dag, boordevol inspiratie, mooie woorden, prachtige resultaten én heerlijk eten. Een topdag kortom, die absoluut naar méér smaakte.

Het was de afsluiting van een succesvol jaar Duurzaam en Gezond aan Tafel. Maar het was zoveel méér. De conferentie op 5 september werd een dag, waarop het belang van beter eten in de zorg van alle kanten werd belicht en onderkend. Een tot de laatste stoel gevuld theater 't Mozaïek genoot met volle teugen van een programma vol vaart, afwisseling en focus.

Dat begon al met het openingswoord van Directeur-Generaal Langdurige Zorg van het Ministerie van VWS, Kees van der Burg. Hij hamerde erop dat kwaliteit van leven mede wordt bepaald door het kunnen genieten van voeding, die je bovendien zélf kunt kiezen. "De beweging die is ingezet met Duurzaam Gezond aan Tafel is onomkeerbaar", stelde de hoogste ambtenaar vast.

Lees het hele verslag hier.
Publicatiedatum: