Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DrainVision: beslissen over irrigatie op basis van informatie

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling door wetenschappers en technologen presenteert Paskal een nieuwe irrigatie monitor oplossing: de DrainVision.

Optimalisatie van de wortelomgeving
DrainVision is een draadloos, stand-alone monitor systeem dat door middel van het nauwkeurig volgen van uw gewas oplossingen biedt waardoor u, aldus Paskal, beter onderbouwde irrigatiebeslissingen kunt nemen. Het verstrekt nauwkeurige realtime informatie met betrekking tot het watergehalte van het substraat, het irrigatievolume en de hoeveelheid drainwater.



Realtime monitoring
De data welke verzameld wordt door de draadloze monitors wordt verzonden naar een basisstation. Dit basisstation zend de gegevens door middel van een ingebouwde GSM module naar een cloudserver. Met deze technologie, die gebaseerd is op de mogelijkheden die de Cloud biedt, heeft de teler het beheer om water, mestgebruik en gewasopbrengst te optimaliseren.



Irrigatiegegevens altijd en overal toegankelijk
DrainVisions software is toegankelijk met iedere aangesloten smartphone, tablet of computer. U en uw adviseurs kunnen de status van de watergift in realtime beoordelen en een actieplan opstellen, zelfs als u niet in de buurt bent.

Voor meer informatie:
Paskal Greenhouse Solutions
info@paskal-group.com
www.paskal-tech.com
Publicatiedatum: