Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 september, Honselersdijk

TJW: Topsprekersavond 2017 bij Van Dijk Flora

Nu we de laatste warme dagen van de zomer weer gehad lijken te hebben en het 'normale leven' weer begonnen is, wordt het hoog tijd dat de tuinbouw jongeren eens goed scherp worden gezet: dit doen ze met een nieuwe editie van de TJW –TJO Topsprekersavond. Dit is weer de derde jaargang dat ze voor deze opzet hebben gekozen en ook dit jaar zijn er weer meerdere topsprekers.

Dit jaar is gekozen voor een kleine flash forward naar de toch wel nabije toekomst. Hoe ziet die toekomst er voor ons en onze sector uit en hoe kunnen wij ons wapenen om voorop in de strijd te blijven?

Sprekers
Christian Kromme, futurist en trendwatcher op gebied van exponentiële technologie en teven schrijver van het boek Humanification is de eerste spreker. Hij weet als geen ander welke ontwikkelingen ons op het gebied van bijvoorbeeld robotica te wachten staan en hoe telers kansen moeten aangrijpen om hier voordeel uit te halen. (http://christiankromme.com)

Tweede spreker van deze Topsprekersavond is Jan-Willem Grievink, directeur van het Food Service Instituut Nederland (FSIN), een gevestigde naam wat betreft technologische en strategische vraagstukken op het gebied van voeding.

Om de verhalen van beiden sprekers in goede banen te leiden zal deze avond geleid worden door Rob Veenman. Rob is een van de bekende gezichten van de WOS, en zal als avondvoorzitter de beide sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden. Dit jaar wordt wederom gebruikgemaakt van een interactieve app, waardoor Rob met jullie input de sprekers kan bevragen.



Programma
19:00 uur Inloop
19:20 uur Intro door voorzitter TJW & welkomstwoord Marcel van der Hoeven (VDF)
19:30 uur Presentatie door Christian Kromme
20:40 uur Presentatie door Jan-Willem Grievink
21.30 uur Borrelen en na discussiëren

Waar & wanneer
  • Datum: Maandag 18 september 2017
  • Locatie: Van Dijk Flora- Venus 198 te Honselersdijk
  • Aanvang: 19.00 uur

Wil je bij deze avond aanwezig zijn? Laat dit dan even weten aan de TJW.

Voor meer informatie:
Tuinbouw Jongeren Westland
www.tuinbouwjongeren.nl
Publicatiedatum: