Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tasmaanse micro-groententeler genomineerd voor ‘Coles Farmer of the Year’

Een goede bodemkwaliteit is een van de geheimen achter het succes van een Tasmaanse teler die onlangs werd genomineerd voor de 'Coles Farmer of the Year' prijs.

Lynda Stellamaris en Mark Fonderie zijn de oprichters van Naked Carrot. Het bedrijf won al de kampioensprijs voor kruiden en specerijen tijdens de Hobart Fine Food awards, waar ze vorig jaar al diverse medailles hadden binnengesleept en de Coles-prijs is de volgende op hun lijst.

Het bedrijf is gevestigd in Hobart-voorstad Mt Nelson. Het verkoopt micro-groenten en verschillende salademixen, die allemaal zonder chemicaliƫn zijn geteeld, aan chef-koks in de hele staat.

Stellamaris: "De prijzen zijn een bevestiging dat we het goed doen. En ons personeel is helemaal geweldig." Volgens haar is een goede bodemkwaliteit de sleutel voor zowel de plantengezondheid als de smaak.

Naked Carrot had zich dit jaar opgegeven voor de door The Weekly Times georganiseerde Farmer of the Year Awards. Voor deze prijzen wordt gezocht naar de beste telers in Australiƫ, de koplopers die voortdurend naar verbetering streven en hierbij succesvol zijn.
Publicatiedatum: