Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gamen in de kas

Altijd al een nieuw bedrijf willen starten? En dan niet een leuke kwekerij, maar echt een megabedrijf? Waar je bovendien niet jaren lang hoeft te zwoegen, maar binnen een paar uur toch al succes kan hebben?

Dat is volgend jaar allemaal mogelijk. Tenminste, voor iedereen die weet hoe met een PlayStation 4 of een Xbox One om te gaan…

Het enige wat je hoeft te doen is de Pure Farming simulator aan te schaffen. Met deze videogame kun je nu naast het telen van enorme velden graangewassen, grootschalige fruitboomgaarden erop nahouden of grote veehouderijen beheren, ook je geluk beproeven in de glastuinbouw.



Trailer
In een onlangs vrijgegeven officiële trailer van Pure Farming 2018 zijn wat beelden met kassen te zien. We zijn erg benieuwd om de de hele game te zien. Pure Farming staat bekend om zijn realistische games met gedetailleerde simulatoren van McCormick, Zetor, Landini en Mitsubishi apparatuur en machines. Welke toeleverancier haalt de Pure Farming Tuinbouw-editie?



Pure Farming 2018 zal wereldwijd PC, PS 4 en Xbox One worden gelanceerd op 13 maart 2018.

Publicatiedatum: