Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mucci Farms bouwt 24 hectare in Ohio

Mucci Farms kondigde een grootschalige investering in Huron, Ohio aan. Het project zal meerdere jaren gaan duren, ruim 240.000 m2 beslaan en in 3 fasen worden uitgevoerd. Het gaat om de bouw van moderne kassen met de nieuwste groeilichttechnologie voor een jaarronde teelt inclusief een distributiemagazijn van ruim 25.000 m2 om de groeiende Amerikaanse klantenkring van het bedrijf te helpen bedienen.

Ondertussen is het bedrijf al aan de eerste fase begonnen van zo'n 97.000 m2. De eerste producten zouden vanaf maart 2018 beschikbaar moeten zijn. 



Mucci Farms is al een succesvol bedrijf met een erkend merk bij een aantal grote Amerikaanse winkelketens. De uitbreiding van de activiteiten met een Amerikaanse teeltfaciliteit is bedoeld om aan Amerikaanse klantenvraag te voldoen naar de jaarronde levering van verse streekproducten. 

Door de investering in Ohio worden de voedselkilometers naar de winkels verlaagd. Het bedrijf heeft de afgelopen maanden naar uitbreidingslocaties gekeken. Huron, Ohio, is een goede keus vanwege de nabijheid tot diverse bestaande en mogelijk nieuwe distributeurs en het hoofdkantoor in Kingsville, Ontario.



Er zijn belangrijke banden gelegd met de gemeenschappen in Huron en Erie County en zowel Mucci Farms als de vertegenwoordigers van deze gemeenschappen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. 

Potentiƫle werkgelegenheid
Het bedrijf verwacht na afronding van de eerste fase 100 voltijdsfuncties te kunnen bieden. Tegen de tijd dat de derde fase voltooid wordt, zouden dit er 250 moeten zijn.

Deze functies zullen van allerlei aard zijn, van professioneel tot algemene arbeidersposities. Mucci Farms wil sommige belangrijke functies zo snel mogelijk invullen en is onder meer op zoek naar telers, hulptelers en toezichthouders voor het werk in de kassen. Neem voor meer informatie contact op met personeelsmanager Carol Bendo.

Contactgegevens:
Ajit Saxena 
Mucci International Marketing Inc.
Tel: 519-326-8881 
Publicatiedatum: