Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fotoverslag APEX-Brinkman PCA Conferentie:

Groei in Australische glastuinbouw

Vorige week kwam de Australische glastuinbouw in Adelaide, Australië bijeen voor de tweejaarlijkse APEX-Brinkman PCA Conferentie. Het evenement duurde drie dagen. Na de opening van de beurs werd het gevolgd door een uitgebreid sprekersprogramma op maandag en dinsdag. De week werd na de conferentie voor veel van de afgevaardigden afgesloten met bedrijfsbezoeken.


Bedrijfsbezoeken, sprekers, drankjes, netwerken: De PCA houdt de Australische teeltsector bezig

Australische groei
De Australische tuinbouw is in beweging en biedt veel ruimte voor discussie. Dit is al in eerdere artikelen beschreven naar aanleiding van interviews met Job Roskam van Brinkman Australia en PCA voorzitter Robert Hayes van Freshzest. Laatstgenoemde was deze week weer in het nieuws toen hij zijn bezorgdheid uitsprak over financieringsregelingen voor de Australische tuinbouwsector.


Senator Anne Ruston bekijkt een presentatie met een bewegend rooster van Grow Australia, die de 'Best Trade Booth 2017' prijs won.

Financieringsregelingen
In haar openingstoespraak antwoordde de onderminister van landbouw, senator Anne Ruston, Hayes dat ze de tuinbouw aanmoedigde om de financieringsregelingen te bespreken.Het was het begin van een bruisende conferentie die veel professionals trok uit de tuinbouw. Van leveranciers tot telers, kassenbouwers en onderzoekers; velen waren naar Adelaide gekomen om de nieuwste ontwikkelingen in de Australische tuinbouw te horen en zien.
Dankzij PCA redacteur Saskia Blanch, die werd bekroond met de 'PCA Award for Excellence' en haar fotograaf Raquel Neofit is onderstaande fotoreportage beschikbaar.Tot volgend jaar! Dan zal deze man aan het roer staan ......

Ga voor informatie over het exposeren bij of bezoeken van de 2018 PCA Conferentie, naar www.protectedcroppingaustralia.comPublicatiedatum: 17-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: