Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Dag Tomaten Rijk Zwaan in Italië

Rijk Zwaan, een toonaangevend bedrijf in het onderzoek en de ontwikkeling van groentenrassen, heeft op 5 juni 2017 een open dag georganiseerd voor het tomatensegment op het proefstation in Sabaudia (LT), die in maart door Rijk Zwaan is geopend.



De dag was gewijd aan rassen die gekenmerkt worden door goede productiviteit en fruit van hoge kwaliteit zoals Tirrenico RZ F1 (73-252), geschikt voor zomertransplantaties, en Sonico RZ F1 (73-238), geschikt voor vroege transplantaties.

Het Retail Point Center werd ook opengesteld om de meest innovatieve Rijk Zwaan producten te presenteren, zoals tal van specialiteiten (cherry-, gekleurde en snacktomaten, etc.), De Sweet Palermo rassen en verpakkingen.



Het proefstation Latina is gelegen tussen Sabaudia en Terracina en heeft 23.000 m2 bestemd voor kasproducten en 5.000 m2 voor vollegrondsproducten. Het is uitgerust met de modernste irrigatiesystemen en structuren. Latina is gekozen om haar strategische positie, de aanwezigheid van diverse bedrijven uit de sector en de voor de intensieve teelt geschikte grondsoorten.

Contactgegevens:
Rijk Zwaan Italia
Tel.: 051 729448
rijkzwaanitaly@rijkzwaan.it
www.rijkzwaan.it
Publicatiedatum: