Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drukke editie Moscow Greenhouse Expo

Vorige week kwamen van 14 tot 16 juni leveranciers van kastechnologie, structuren en zaden en andere zwaargewichten uit de tuinbouw bij elkaar voor de Moscow Greenhouse Expo 2017. De beurs bood meer ruimte voor stands en exposanten in de nieuwe hal van het VVC All-Russian Exhibition Centre.

Deze groei is in lijn met de groeiende vraag naar kastechnologie in Rusland. Zoals eerder beschreven is er in Rusland volop ruimte voor meer kassenareaal en investeerders willen graag met internationale leveranciers samenwerken om dit doel te realiseren.

Dit werd ook bevestigd door beursbezoeker Chris Aarts van C&E Holland, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van tomatenhaken. Chris heeft zijn export naar Rusland in het afgelopen jaar weer zien toenemen. "De Russische markt is voortdurend in beweging met de uitbreiding en bouw van nieuwe projecten. We hebben dit jaar weer meer tomatenhaken naar Rusland geƫxporteerd."

Chris heeft van zijn bezoek aan de beurs genoten. "Het is een solide, professioneel evenement geworden die serieuze mensen uit de sector trekt. Ik was blij met de kwaliteit van de exposanten en bezoekers."

Chris was zo aardig om wat foto's beschikbaar te stellen om een indruk van de beurs te geven:


Veel interesse voor LED op de stand van Philips.




Hortilife is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de distributie van kastechnologie aan Russische en GOS markten.




De Nederlanders verzamelden zich opnieuw voor een netwerkreceptie van hun agrarische adviseur.


Publicatiedatum: