Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FreshTEC Achievement Award voor Peter Quiring

Deze week zullen duizenden versproducenten in Chicago aanwezig zijn voor het jaarlijkse evenement van de United Fresh Produce vereniging, de Annual FreshMKT & FreshTEC vakbeurzen en conventie van 13 tot 15 juni. Op dinsdag 13 juni zal kasgroententeler en eigenaar-voorzitter van NatureFresh Farms Peter Quiring de FreshTEC Achievement Award in ontvangst mogen nemen voor zijn bijdragen aan de sector in de afgelopen 20 jaar.


 
United Fresh voorzitter en CEO Tom Stenzel: "Peters bijdragen aan kastechnologie hebben de sector aanzienlijk versterkt. Hij onderscheidt zich door zijn toewijding en inzet om in technologische vooruitgang te investeren in gecontroleerde teeltomgevingen. We zijn trots om Peter te eren met deze FreshTEC Achievement Award."

"Het is een grote eer om door je collega's te worden erkend," zei Peter Quiring. "Innovatie in de manier waarop we onze kassen bouwen en hoe we onze groenten telen is wat mijn bedrijven al jarenlang drijft. Het implementeren van de nieuwste technologie maakt ons van A tot Z een efficiënter bedrijf."
 
Naast het ontvangen van de FreshTEC Achievement Award is NatureFresh Farms ook uitgeroepen tot finalist voor de beste nieuwe groenten voor hun TOMZ snacktomatenprogramma.


 
Marketingdirecteur Chris Veillon: "We zagen een behoefte in de markt om een segmentbreed programma te creëren dat consumenten consistente kwaliteit zou geven, ongeacht het seizoen." Het TOMZ-programma is uniek omdat het consumenten maar liefst 7 verschillende soorten specialiteitstomaten onder één merk levert: Rode/gele/oranje pruimtomaten, rode cherrytomaten, gemengde snacktomaten, gemengde pruimtomaten en zoete rode cocktailtomaten. Ze worden geteeld in moderne kassen van NatureFresh: In Delta, Ohio van oktober tot juli en in Leamington, Ontario van maart tot november. Zo kan het bedrijf jaarrond lokaal geteelde snacktomaten bieden. Volgens Veillon "willen consumenten de zomerse smaak in juli, november en februari en het TOMZ-programma doet dat!"

Het TOMZ-programma stoelt op de volgende principes:
  • TOMZ promoot het hele segment, niet alleen een product
  • Gericht op smaak; 7 unieke producten onder één merk
  • Minder voedselkilometers zorgen voor een langere houdbaarheid
  • Met meerdere smaken de consument bereiken
  • Zelfde zaad | Zelfde teler | Zelfde teeltbedrijven = consistentie
  • Opvallende verpakkingskleuren voor een levendige versafdeling
  • Geografisch consumentgerichte digitale inhoud voor bewustzijnsvergroting
  • Jaarrond beschikbaar vanuit Delta, OH en Leamington, ON

"Wij geloven dat het TOMZ-programma het snacksegment in haar geheel kan versterken. Het gaat niet alleen om één tomaat met smaak, het is een complete lijn," zegt Ray Wowryk, directeur Business Development.
 
NatureFresh Farms blijft dit jaar hun TOMZ-tomaten bij alle #GreenInTheCity tour halten als monster aanbieden met het mobiele Greenhouse Education Center van het bedrijf.

NatureFresh Farms zal tijdens de United Fresh Conventie in Chicago op 14 en 15 juni hun complete lijn van kasgeteelde tomaten, paprika's en komkommers op de FreshMKT vakbeurs presenteren. Deelnemers worden uitgenodigd om stand 3231 te bezoeken.
 
Voor meer informatie over NatureFresh Farms, ga naar naturefresh.ca.
 

Publicatiedatum: