Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwers klimmen weer op de motor

Afgelopen weekend is het 14e motorweekend voor relaties in de glastuinbouw geweest, georganiseerd door David de Wit van DDW Valves and Controls. Ze zijn met 24 man op pad geweest naar Zuid Limburg en naar de Ardennen.



Dit jaar is de tocht mogelijk gemaakt door: Power Plastics , Certhon Build , Altisol , SPX Flow, AAB , Vijverberg Advies, TK Topboiler, Veldex en DDW Valves and Controls.



"Evenals de voorgaande jaren was de sfeer ook nu weer uitmuntend," aldus David, "zelfs na het drijfnatte begin van vrijdagmorgen.



"Nadat we vertrokken zijn vanaf Power Plastics, begon het steeds beter weer te worden en kon er 's middags gewoon lekker op een terras gezeten worden en na aankomst bij het hotel kon ook daar tot ver na middernacht buiten geborreld worden. Zaterdagavond zijn wij in Valkenburg naar het Openlucht theater geweest voor een concert van de beste Nederlandse coverband the Dutch Eagles voor een avond vol mooie muziek."

De datum voor 2018 staat inmiddels al vast.
Publicatiedatum: