Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruitenburg en Delphy sluiten aan bij Tomatoworld

Ruitenburg adviseurs & accountants ruilt op 1 juli haar vriendschap in voor een partnerschap van Stichting Tomatoworld. En Delphy verbindt zich als vriend aan het informatie- en educatiecentrum van de glastuinbouwsector uit Honselersdijk.


Miranda van den Ende (Tomatoworld) en Aad Kester (Ruitenburg adviseurs & accountants)

Bij Ruitenburg, de professionele partner op fiscaal, juridisch en financieel gebied, staat vitaliteit en een gezond (werk)klimaat centraal. Dit sluit nauw aan bij het speerpunt 'gezond en in beweging' van de Healthy Food Movement dat al twee jaar een initiatief is van de Healthy Food Academy van Tomatoworld. Daarnaast sponsort Ruitenburg adviseurs & accountants verschillende hardloop en sponsorloopwedstrijden in de regio. "Een scherpe geest huist in een gezond lichaam," aldus de directie.

Met het partnerschap en de vriendschap van Tomatoworld willen Ruitenburg adviseurs & accountants en Delphy een actieve bijdrage leveren aan de waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector en haar bijdrage aan het wereldvoedselvraagstuk, waar de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld sinds oktober 2016 uiting aan geeft.

Voor meer informatie:
Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
T: 0174 612 525
reservering@tomatoworld.nl
www.tomatoworld.nl
Publicatiedatum: