Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob Grootscholten 40 jaar werkzaam bij Bom Group

1 juni 1977 was de eerste werkdag van Rob Grootscholten bij het toenmalige P.L.J. Bom Kassenbouw. Inmiddels is er heel veel gebeurd binnen Bom, van naamswijzigingen en verandering binnen de directie tot de ommezwaai van nationaal gericht naar internationaal gericht markt en klanten.



Er is heel veel veranderd in deze 40 jaar in de wereldeconomie en politiek algemeen, op technologisch gebied maar zeker ook binnen de internationale glastuinbouw. Wat 40 jaar lang wel is gebleven is de band tussen Rob en Bom Group, en dus reden voor een bescheiden besloten feestje in Hoek van Holland.

Rob is momenteel Operationeel Directeur (Chief Operational Officer) en mede-eigenaar bij Bom Group en dus overziet hij alle techniek en uitvoering van de projecten die Bom Group over de gehele wereld uitvoert.

Omdat Rob heel veel contacten heeft en een 40 jarig jubileum zeker tegenwoordig een hele prestatie is zal er voor de persoonlijke contacten van Rob nog een formele gelegenheid gepland gaan worden waar persoonlijke felicitaties kunnen worden gedaan. Dit zal rondom september dit jaar gehouden worden omdat er binnen Bom Group nog 2 jubilarissen zijn die ook 40 jaar bij de zaak zitten.

Voor meer informatie:
Bom Group
Kulkweg 60
3135 XE Hoek van Holland
Tel: +31 174 629441
www.bomgroup.nl
Publicatiedatum: