Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tentoonstelling van nieuwe groenten en fruit in Israël

Eind juni zal er een retrospectieve Fresh-Argo tentoonstelling plaatsvinden in de Exhibition Grounds in Tel Aviv. Er zal een verscheidenheid aan nieuwe en unieke varianten groenten en fruit gepresenteerd worden, die binnenkort in de winkel zullen liggen. Origene Seeds zal een uniek product tentoonstellen: de Blue Pumpin. De pompoen heeft een unieke grijs-groene schil en is geschikt voor koken. Het heeft ook een sterke smaak (een normale pompoen heeft bijna geen smaak zonder kruiden) en is lang houdbaar. 


 
Tijdens de tentoonstelling is het ook mogelijk om een speciaal type watermeloen te bekijken. Naast een watermeloen van 10 kg en de kleine watermeloen Anna, is er ook een middelgrote watermeloen van 6 kg. 


 
Ook Fresh Dew is een nieuwe meloen op de markt. De meloen is erg zoet en is lang houdbaar. De kleur van de schil is grijs en wit en het vruchtvlees is groen.

 
Het bedrijf Hazera zal een nieuwe Aromato komkommer introduceren. Dit is een Japanse komkommer van hoge kwaliteit. Ook presenteren ze de Dora tomaat. Deze tomaat kan makkelijk geschild worden met een schiller. De Dora is een grote tomaat in een ei-vorm en bevat veel lycopeen. Een ander nieuw product van het bedrijf is de Angel Hotel, een ananassoort. 


 
Zeraim Gedera Syngenta zal een nieuw type watermeloen introduceren, de Sweet Dawn. Ook presenteert het bedrijf een nieuw paprikasoort dat resistent is tegen wormen die de wortels aantasten. Haim Allouche: "We zijn blij dat we elk jaar nieuwe producten op de markt kunnen aanbieden. We geloven in de Israƫlische landbouw en we willen het versterken. We nodigen algemeen publiek uit om de tentoonstelling te bekijken. We horen van sectorleiders hoe we landbouwoplossingen kunnen bereiken en we zien de laatste ontwikkelingen."

Voor meer informatie:
office@tzvitik.co.il
Publicatiedatum: