Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mucci Farms richt zich door nieuwe samenwerking op groei

Mucci Farms heeft een partnerschap aangekondigd met NOVACAP, een van Canada's toonaangevende participatiemaatschappijen. Mucci president Bert Mucci: "We zijn erg blij met dit partnerschap met NOVACAP, die met hun middelen en expertise onschatbare steun zullen bieden aan ons bedrijf tijdens onze volgende groeifase en bij het nastreven van ons doel om in onze sector de voorkeursleverancier van kwaliteit te worden."

Vanuit de vestiging in Kingsville, Ontario, teelt Mucci eigen producten en is betrokken bij de marketing van meer dan 700 hectare glastuinbouwproducten van telers in heel Noord-Amerika. Het bedrijf heeft ook magazijn- en distributievestigingen in Ontario en Michigan. Mucci is de grootste werkgever in Kingsville met meer dan 1200 voltijds medewerkers.

"Dit partnerschap is een geweldige kans voor NOVACAP om een hooggekwalificeerd managementteam te ondersteunen van een marktleider,'' volgens Domenic Mancini, senior partner bij NOVACAP. "Het bedrijf heeft een sterke achtergrond en klantenrelaties en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken en het bedrijf naar het volgende niveau te tillen."

Voor meer informatie:
www.novacap.ca
Publicatiedatum: