Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage Horticultural Lighting Conference

LEDs hebben nog een lange weg te gaan

Tholen - LEDs zijn misschien de meestbesproken ontwikkeling binnen de tuinbouw. Er is veel kennis vergaard, maar er is misschien nog wel veel meer onbekend. Onderzoekers, fabrikanten, telers en consultants kwamen gisteren dan ook maar al te graag bijeen op de High Tech Campus in Eindhoven om de huidige stand van zaken omtrent de toepassing van licht en led in de tuinbouw te bespreken tijdens de eerste Europese editie van de Horticultural Lighting Conference. 



De conferentie bracht een gemengd gezelschap bijeen; veel fabrikanten van microscopish kleine onderdelen, printplaatjes, halfgeleiders, chips en complete armaturen, aangevuld met telers, veredelaars, onderzoekers en consultants met een tuinbouwachtergrond.

De sprekers informeerden de zaal over de laatste stand van zaken in onderzoek naar LED in de glastuinbouw, maar er was ook een kijkje in de toekomst middels een uitstap in de hoek van vertical farming.