Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Hollandse venkel bij ZON voor de klok

Vrijdag 19 mei 2017 wordt de eerste Hollandse venkel verkocht aan de klok van ZON fruit & vegetables in Venlo. De venkel is geteeld door de telers Maatschap Hupkens en Maatschap Claessens.

Venkel is gezond en bevat weinig calorieën, veel mineralen, is vochtafdrijvend en werkt rustgevend op de maag. Venkel wordt wel een culinaire alleskunner genoemd. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om venkel te gebruiken: in soep, in salade, met pasta. Venkel kan gebakken worden in de wok, of geroosterd of gegratineerd worden in de oven. Ook past venkel erg goed door zijn unieke smaak goed in groentepakketten. Kortom venkel is een veelzijdig product voor de zomermaanden en de nazomermaanden.



In het door ZON fruit & vegetables gesponsorde culinaire TV-programma Nederland Proeft staat in de uitzending van zondag 21 mei de venkel centraal. De uitzending is op RTL4 en begint om 17 uur.

Voor meer informatie over verkoop van venkel via ZON fruit & vegetables, neemt u contact op met Leander van de Griend, 077-323 9694, leander.van.de.griend@royalzon.com.
 
Publicatiedatum: