Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onderdelen naar keuze online te bestellen

Begin dit jaar introduceerde Royal Brinkman de Onderdelenzoeker. Met deze tool kunnen telers eenvoudig en in slechts drie stappen het juiste onderdeel voor een machine of installatie vinden. Sinds de introductie van de Onderdelenzoeker is deze tool steeds verder verbeterd en uitgebreid.



Waar de Onderdelenzoeker bij de introductie zo'n 6.000 onderdelen bevatte, zijn dat er inmiddels al bijna 10.000. Denk hierbij aan onderdelen van leveranciers zoals Uvar, Berg Hortimotive, Veha Plastics, Priva en Revaho. Deze uitbreiding komt met name door de input van telers. Dean van Ooijen, project coördinator van de Onderdelenzoeker: "In eerste instantie stonden er alleen onderdelen in van machines en installaties die we bij Royal Brinkman verkopen, maar dit hebben we steeds verder uitgebreid. Door telers te vragen welke machines en installaties er op hun bedrijf draaien, konden we in contact komen met deze leveranciers en zo de Onderdelenzoeker steeds verder aanvullen met relevante producten."

Peter Nouws van Tuinderij Hoevekestein: "Als ik voorheen op zoek was naar een onderdeel, dan moest ik opbellen en proberen uit te leggen welk onderdeel ik nodig had. Nu doe ik dat heel makkelijk zelf met de Onderdelenzoeker. Dat verkleint de kans op fouten enorm en werkt een stuk sneller!".

Facebook winactie
Ken jij iemand die deze tool goed kan gebruiken? Tag diegene dan in de winactie op de Royal Brinkman Facebookpagina en maak allebei kans op een Smartwatch.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: