Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Young HortiValley Team krijgt content-les van Koppert Cress

Tuinbouwplatform HortiValley gaat met zo'n twintig junior contentmakers aan de slag om jongeren beter te informeren over de ins en outs van de Nederlandse tuinbouwsector. Het team begint op 16 mei met een 'masterclass content maken' bij Koppert Cress in Monster, waar ze zich in sneltreinvaart de wereld van content eigen kunnen maken.



HortiValley
HortiValley is een portal waar bezoekers snel een beeld kunnen vormen van wat de tuinbouw hen te bieden heeft. De belangrijkste doelgroep van HortiValley is de nieuwe generatie jongeren, die wellicht niet meteen aan een carrière in de tuinbouw denkt, omdat ze niet weet dat deze sector om ambitieuze en gekwalificeerde mensen zit te springen. De redactie van HortiValley maakt, verzamelt en publiceert - samen met alle partners – informatie op zodanige wijze, dat juist jongeren snel geïnformeerd en geïnspireerd worden over van de kansen en mogelijkheden.



Young HortiValley Team
Het Young HortiValley Team is samengesteld uit zo'n twintig mbo/hbo-studenten en young professionals die nog op school zitten of al actief zijn bij één de partners van HortiValley. De studenten uit deze groep creëren een half jaar lang elke maand nieuwe content (filmpjes, interviews, artikelen etc.) voor de kanalen van HortiValley en delen die op hun eigen kanalen. Zo creëren ze content die ze zelf interessant vinden, maar waarmee ze ook jongeren aanspreken die nog niks hebben met de sector.

Als start van het Young HortiValley Team organiseert HortiValley een mini masterclass bij Koppert Cress waar de jonge talenten content leren maken onder leiding van een creatieve vlogger. Vervolgens gaan ze voor een periode van zes maanden zelf content maken voor op de HortiValley portal en sociale media.

Voor meer informatie:
www.hortivalley.nl
Publicatiedatum: