Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Academici Columbia lanceren nieuw teeltflesproject

De 'World's Smallest Garden' (De kleinste tuin van de wereld) verandert een fles in een zichzelf bewaterende hydroponische tuin. Het is een leuke, makkelijke en betaalbare manier waarmee iedereen thuis vers voedsel kan telen.



Het kleine cilindrische voorwerp past in de nek van een fles, waar het een optimale omgeving creƫert voor zaadkiemvorming. Naarmate de plant groeit, groeien de wortels in de fles, waardoor de plant zichzelf kan bewateren en daarmee de belangrijkste reden omzeilt waarom de meeste binnentuinen het niet lang uithouden: vergeetachtige eigenaars!

In tegenstelling tot andere thuiskweekpakketten op de markt, die honderden dollars kosten en geavanceerde belichting en automatisering met zich meebrengen, is de World's Smallest Garden ontworpen om hem voor iedereen toegankelijk te maken. Dit is een gateway product bedoeld om nieuwkomers in de stadslandbouw te helpen. Geen groene vingers nodig! Het zal op Kickstarter worden verkocht in een verpakking van drie stuks voor een prijs van $9 tot $15.

De voorbereiding is eenvoudig. Vul een fles met water, steek de 'tuin' erin en je bent klaar om te telen! Het product wordt op 22 mei op Kickstarter gelanceerd met een campagne van 30 dagen.

Voor meer informatie:
geturbanleaf.com/kickstarter-faq
Publicatiedatum: