Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De kansen in de Australische tuinbouw

Denkt u als internationaal ondernemer wel eens over kansen die Australië biedt? Dan kan de Protected Cropping Australia Conferentie en Beurs in Adelaide interessant zijn. Die wordt gehouden 9 juli tot en met 12 juli.

Australië beschikt over een veelzijdige en kansrijke land- en tuinbouwsector. Australia New Zealand Bank (ANZ) voorspelt dat Australische voedselproducenten als gevolg van de bevolkingsgroei en stijging van het welvaartspijl in de Aziatisch-Pacifische regio, ongeveer 1,1 triljoen AUD aan inkomsten uit de land- en tuinbouwsector kunnen genereren. Het beleid van de huidige regering is dan ook gericht op het verhogen van de productie, schaalvergroting en het verbeteren van de concurrentiepositie van de land- en tuinbouwsector. Eveneens heeft het land te kampen met perioden van droogte [afgewisseld met overstromingen] als gevolg van klimaatverandering, stijgende energieprijzen en arbeidskosten. Deze factoren leiden tot een groeiende interesse in innovatieve, efficiënte en duurzame technologische toepassingen en machines en equipement voor de beide sectoren. Dit biedt kansen aan het Nederlandse bedrijfsleven.



Protected Cropping Australia Conferentie en Beurs
Van 9 tot en met 12 juli vindt de tweejaarlijkse 'Protected Cropping Australia' Conferentie en Beurs plaats in het Convention Centre in Adelaide (Zuid-Australië). De conferentie,met als thema 'Future Growing', is een van de belangrijkste vakbeurzen op het gebied van glastuinbouw in Australië. De conferentie biedt goede kansen voor bedrijven in de sector om zich te promoten en om potentiële internationale zakenpartners te ontmoeten.
Het programma omvat onder meer presentaties (keynotes) door toonaangevende sprekers, seminars, workshops, bedrijfsbezoeken en uitgebreide netwerkmogelijkheden met o.a. brancheorganisaties, bedrijven (telers, distributeurs etc.) en (lokale) overheid.

Holland stand
Het postennet in Australië organiseert een Holland stand met mogelijke nevenactiviteiten zoals een netwerkbijeenkomst. Het gaat om een collectieve beursstand met Nederlandse signatuur en een centrale boodschap. Een ontmoetingsplek waar Nederlandse bedrijven zichtbaar hun activiteiten kunnen promoten. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 5 mei 2017 bij de Ambassade in Canberra [Lilian Mellink] aanmelden.

Contact
Voor meer details over de stand en andere vragen kunt u contact opnemen met:
Lilian Mellink
Afdeling Handel en Economie
Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Canberra;
T +61 (0)2 6220 9406;
E: lilian.mellink@minbuza.nl
of
Shanti Pahladsingh
Adviseur Internationaal Ondernemen Australië
Ministerie van Economische Zaken
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland;
T +31 (0)88 – 602 11 34
E: shanti.pahladsingh@rvo.nl

Voor meer informatie over de conferentie:
Protected Cropping Australia
www.protectedcroppingaustralia.com

Publicatiedatum: