Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwbouw Plantenkwekerij Vreugdenhil

Meer groentenplanten opkweken in Kweekvijver 2

Kweekvijver 2, gevestigd aan de Grote Achterweg in Naaldwijk, is de nieuwste opkweeklocatie van Plantenkwekerij Vreugdenhil. De kwekerij van 2,5 hectare zal voornamelijk gebruikt worden voor het opkweken van de eetbare plukgroenten van Pick & Joy en de opkweek van warme groentenplanten. In week 3 is gestart met slopen en in week 5 is begonnen met de bouw van de nieuwe kas.




Plantenkwekerij Vreugdenhil heeft meerdere locaties, welke in totaal 44 hectare in beslag nemen. Het bedrijf richt zich op de opkweek van warme groentenplanten voor de professionele tuinbouw en eetbare plukgroenten voor de consumentenmarkt onder de noemer Pick & Joy. Naast groentenplanten kweken zij ook een grote verscheidenheid aan sierteeltproducten (zowel jonge planten uit stek- als zaailing als bloeiende planten). Kweekvijver 2, bestaande uit 2,5 hectare, zal voornamelijk gebruikt worden voor het opkweken van eetbare plukgroenten van Pick & Joy en de opkweek van warme groentenplanten.



Nadat Stolze in 2016 het nieuwbouwproject van Plantenkwekerij Vreugdenhil aan de Noord-Lierweg heeft gerealiseerd (van 12 hectare), heeft de plantenkwekerij wederom voor Stolze als installateur gekozen voor water- en elektrotechniek en assimilatiebelichting bij Kweekvijver 2. Stolze is vorige week begonnen met het monteren van de kabels en zal snel beginnen met de opbouw van de rest van de installatie. De bouw loopt vooralsnog zeer voorspoedig en Kweekvijver 2 zal rond week 33 in gebruik genomen worden.


Voor meer informatie:
Plantenkwekerij Vreugdenhil
Noord-Lierweg 35a
2678 NA de Lier
Tel.: 0174 513 241
Fax: 0174 512 731

Voor meer informatie:
T. Stolze Installatietechniek B.V.
Bandijkweg 22
2676 LJ Maasdijk
T: +31 (0)174-513779
Email: info@stolze.nl
Website: www.stolze.nl/
Publicatiedatum: