Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alweco viert dertigjarig jubileum

Vrijdag vierde Alweco haar dertigjarig bestaan samen met al het personeel en onderaannemers in het Jagershuis in Hoek van Holland. De avond was compleet verzorgd. Er werd een 5-gangen diner aangeboden en de liefhebbers konden mee doen aan de oester- en whiskyproeverij. Na een avond goed feesten werd iedereen weer veilig thuisgebracht met de bus. Stephan Alsemgeest: "We kijken terug op een geweldig geslaagde en gezellige avond. Dit feest viel overigens samen met het 25 jarig bestaan van de personeelsvereniging."


 
Alweco startte in 1987. De focus lag toen vooral op het bouwen van turn-key kassen. Na de overname van de activiteiten van Luc Aalbrecht BV in de jaren '90 kwam daar verandering in. Een gedeelte van het personeel van dit bedrijf kwam over naar Alweco en de aandacht werd verlegd naar het produceren en installeren van complete scherminstallaties. "Dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Inmiddels bieden we een heel eigen lijn aan. De complete technische scherminstallatie wordt door onszelf verzorgd. Alles is in eigen hand; van pvc-clipjes, spantklemmen, spanbussen tot en met de profielen." Het bedrijf groeit. Het team wordt steeds groter. Stephan: "De toekomst ziet er mooi uit op naar het volgende jubileum!"




Voor meer informatie:
Alweco
Honderland 103
Maasdijk
Stephan Alsemgeest
scherm@alweco.nl
www.alweco.nl
tel 0174 51 61 31
 
Publicatiedatum: